Thai Smile Dental Holidays er DIN hjelp til å finne beste tannlege service i Thailand. Om du reiser til dette fantastiske landet alene, i par eller familie – ønsker bare en check-up eller “full overhaling” – vi er her for å hjelpe deg.

  • SPAR PENGER. Spar opptil 70% av norske priser ved å legge tannbehandling til Thailand.
  • SPAR TID. Vi har allerede gått igjennom prosessen med å finne de beste tannklinikkene i Bangkok og Phuket.
  • Føl deg TRYGG & SIKKER. Alle våre klinikker er ISO-sertifisert og internasjonal anerkjente for topp kvalitets tannpleie og garantier.

Thailand er internasjonalt anerkjent for å sin høye standard tannklinikker / -sykehus og service, men i et enormt utvalg av tannklinikker, er det ikke lett å vite hvor man skal gå for sin tannbehandling.

Derfor har vi i Thai Smile Dental Holidays valgt vår misjon: Å finne de beste klinikkene i Thailand, for å sikre våre besøkende Nordmenn den beste kvalitets tannbehandling og et komfortabelt opphold. 

 

På denne nettsiden ønsker vi å dele med deg all den informasjonen du trenger før du gjør en beslutning om tannbehandling i Thailand. Dersom du er ny her på Thai Smile Dental Holidays, foreslår vi at du fortsetter lesingen her > Reise til Thailand med Thai Smile Dental Holidays.

 

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!

Send oss en melding her eller til info@thaismiledentalholidays.com

Vi svarer innen 48 timer!